Zračna puška

Zračna puška je sicer strelno orožje, ki pa se od ostalih vrst orožja razlikuje po tem, da izstrelek iz cevi izstreli s pomočjo pnevmatsko stisnjenega plina, ki je pod tlakom, dokler ne pritisnemo na sprožilec. Razlika je tudi v tem, da zračno puško ne potrebujete posebnega dovoljenja, če ste stari vsaj 21 let. v tem primeru trgovec izda priglasitveni list in o tem obvesti pristojni organ, kjer ima kupec stalno prebivališče.

Kljub temu, da veljajo za zračno puško nekoliko manj strogi predpisi, je še vedno ni mogoče kupiti v spletni trgovini z orožjem, ampak je potrebno to storiti osebno. Ne glede na to, pa lahko brez težav še vedno pobrskate po aktualni spletni ponudbi in akcijskih cenah, kjer si lahko ogledate tudi tehnične lastnosti in specifikacije o izdelku. Zračna puška vas bo ob prihodu v trgovino zagotovo čakala, le če je le ta na zalogi.

Lovska oprema je za vse lovce obvezna

Če razmišljate, da bi pristopili k lovski organizaciji, potem morate vedeti, da pot do lovskega izpita ni ravno enostavna. Gre za dolgotrajno teoretično in praktično izobraževanje, ki se na koncu zaključi s končnim lovskim izpitom. Lovska oprema je obvezen element različnih del, ki ga opravljajo lovci. To ne pomeni, da je potrebno poskrbeti le za orožje, ampak je tu še mnogo drugega, kot je na primer strelivo, daljnogled, svetilke in ustrezna obleka ter obutev. Vse to in še več lahko dobite danes tudi na spletu.

V spletni trgovini specializirani za lov, boste tako našli celoten nabor lovske opreme, ki vam bo služila pri opravljanju vašega dela. Pomembno je, da je lovska oprema dovolj kakovostna in trpežna, saj jo boste uporabljali v vseh vremenskih razmerah in pogojih. Nikakor ne spreglejte akcijske ponudbe, ki vam je trenutno na voljo, saj lahko tako dobite lovsko opremo po zelo ugodnih in dostopnih cenah.