avtomobilska pregrinjala

K sreči ni težko poskrbeti za lepo urejeno notranjost in zunanjost svojega vozila. Za to potrebujemo nekaj dodatnih pripomočkov, spretne roke, dober načrt in seveda nekaj časa. Svoje prevozno sredstvo pa moramo ustrezno zaščititi tudi pred zunanjimi vplivi. Vse pogosteje se na poti srečujemo z nepredvidljivimi vremenskimi pojavi. V primeru toče se je najbolje pravočasno umakniti na varno mesto, kjer se vozilo ne bo poškodovalo. Kaj pa če naš avtomobil v času toče ali drugega manj ugodnega vremenskega pojava sameva kje na prostem? Tedaj je najbolje, če ga ščiti avtomobilska cerada.

Kakovostna avtomobilska cerada proti toči se namesti le v nekaj minutah. Ko je na obzorju videti, da se bližajo točni oblaki, je nameščanje takšnega sredstva več kot dobrodošlo. Pazite na to, da je pokrivalo za avto primerne velikosti – višine, dolžine ter širine. V nasprotnem primeru vam tovrstno zaščitno avtomobilsko sredstvo ne bo kaj dosti koristilo.

Najsodobneje zasnovana zaščita za avto

Cerada za avto odlično varuje ne samo pred točo, temveč tudi pred dežjem in ostalimi vremenskimi pojavi, ne nazadnje tudi pred drevesno smolo – v vseh letnih časih. Najsodobneje zasnovana tovrstna sredstva so obložena z debelo zaščitno oblogo. Ta ščiti izpostavljene dele avta pred poškodbami z udarci. 

cerada za avto

Cerada za avto pride prav tudi pri zaščiti vozila, ki je dlje časa garažiran.

Pregrinjalo za avto lahko namestite na zelo preprost in hiter način. Prevleka proti toči vsebuje tri napenjalne vrvice, s katerimi omogočite učinkovito pritrditev sistema na vozilo. To je zlasti pomembno pri močnejših sunkih vetra.

Dodatna bočna avto zaščita v primeru toče

Najboljši proizvajalci pokrival proti toči vam omogočajo, da lahko svoje vozilo bistveno bolje zaščitite pred manj ugodnimi vremenskimi vplivi oziroma vplivi iz okolja. Zaščitni sistem v obliki cerade vam zagotavlja dodatno bočno zaščito vozila.

Ob močnem vetru se prav tako pogosto zgodi, da veter zaščitno pregrinjalo odpihne. Na voljo so pokrivala, ki poleg klasičnega zapenjanja na sprednjem ter zadnjem odbijaču ponujajo še sredinski varnostni pas. Ta preprečuje, da bi zaščito za avto proti toči odpihnilo z mesta. Takšen sistem se v praksi dokazano dobro obnese. Ne nazadnje pa sodobna pregrinjala proti toči vsebujejo še odprtino za kondenzacijo. Učinkovito preprečuje zadrževanje vlage pod prevoznim sredstvom. Obenem omogoča hitrejše ter enostavnejše sušenje. To pomeni tudi bistveno daljšo hrambe vozila in dodatnega dela.

Withcar omogoča nakup štirikrat izboljšanega pokrivala proti toči

Ker svoje vozilo najverjetneje želite pred točo in drugimi pojavi najučinkoviteje zaščititi tudi vi, je dobro poznati najboljša zaščitna pokrivala. Na trgu lahko najdete številne različice pregrinjal – nekatere so manj kakovostne, druge vrhunske. Slednje ponuja Withcar, ki je tudi sicer poznan po odlično sodobno zasnovani avto opremi. V tem primeru še posebej velja izpostaviti pokrivalo proti toči EVO II.

EVO II avto oprema je popolna izbira za vse uporabnike, ki svoja vozila želijo najučinkoviteje zaščititi pred točo in ostalimi pogoji vremena. Izdelek vsebuje izjemno debelo protiudarno peno, ki avtomobil ščiti po celotni dolžini. Pena je dodatno ojačana na najbolj obremenjenih delih vozila. Vključena je še dodatna bočna zaščita, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, odprtina za pretok zraka ter preprečevanje zadrževanja vlage pa tudi vreča za preprostejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči.

zaščita avtomobila

Dobro zaščiten in lepo vzdrževan avto bo tudi po več letih uporabe izgledal kot nov in bo na trgu dosegal višjo ceno ob prodaji.

Wagner – prvovrstni proizvajalec vreč proti toči

Wagner je svetovno poznani proizvajalec vreč proti toči in prav vsako leto svojim izdelkom doda kaj novega, kar bistveno izboljša zaščito vozil, uporabnikom pa tako nudi še boljšo izkušnjo. Najkakovostnejše zaščitno sredstvo proti toči na trgu je vreča EVO II. Modifikacija tovrstnega izdelka zajema tritočkovno pripenjanje pokrivala proti toči na vozilo, dodatno zaščito na boku. S tem se prekrije precej večja površina prevoznega sredstva.

Zaščitna avtomobilska vreča vključuje še odprtino, ki zagotavlja učinkovito zračenje in preprečevanje zadrževanja vlage. Paketu je dodana tudi vreča za preprostejše hranjenje. Na voljo so vreče v štirih velikostih: M, L, XL in XXL. S pomočjo tabele lahko najdete pokrivalo, ki je primerno za vaš avtomobil. Tabela je na voljo na spletni strani proizvajalca.

Avto oprema za potniški prostor

Withcar poleg izjemno učinkovitih pregrinjal za vozila proti neugodnim vremenskim pogojem svojim strankam ponuja še drugo kakovostno opremo za vozila. Na voljo je avto oprema za potniški prostor, prtljažni prostor, strešni nosilci in dodatki, dodatki za platišča, zaščite odbijača, oprema za večje udobje med vožnjo.

V kategoriji izdelkov za potniški prostor so na razpolago gumijasti tepihi, tekstilne preproge, tipski senčniki, zaščita pragov, gumi korita in zaščita naslona leve noge.