car-wrapping-cena

Kakovost je pogosto povezana s ceno, tako da se nizkocenovni ponudbi skoraj vedno izogibamo. Včasih sicer lahko brez velikega tveganja posegamo tudi po cenejših izdelkih, a običajno to velja le v primeru, ko nimamo kakšnih velikih pričakovanj. 

Gotovo ne bomo skoparili s kvaliteto pri svojih vozilih in dodatni opremi, zato ne bomo kupovali poceni avtomobilskih delov. Tudi za car wrapping cena ne dopušča veliko varčevanja, saj bo treba za kvaliteten material in dobro polepitev vozila pač plačati nekaj več.

V nizkocenovnem razredu lahko najdemo poceni folije, ki ne bodo zdržale dolgo časa. Pravzaprav lahko nastanejo še večji problemi, poškodujemo lahko lak in barvo vozila ter povzročimo trajne poškodbe na karoseriji. S poceni folijo bomo imeli veliko dodatnega dela in verjetno tudi kar nekaj stroškov, na koncu pa nas čaka le slaba volja. 

Tako nam za car wrapping cena ponuja bistveno boljšo izkušnjo, če smo le pripravljeni odšteti nekaj evrov več. Kompletna polepitev vozila je lahko kar velik in drag projekt, sploh če se lotevamo polepitve službenih kombijev ali večjega števila vozil, a v končni fazi lahko le kvaliteta izpolni pričakovanja, ki jih imamo.

Koliko bo polepitev vozila stala in kakšne možnosti imamo? Ponudba je na tem področju kar razgibana, tako da bomo gotovo dobili najboljše možne rešitve.

 

Car wrapping cena običajno ni problem, če načrtujemo polepitev službenih vozil

Od česa je odvisna za car wrapping cena?

Cena za polepitev vozil je odvisna od številnih faktorjev, a nekateri takoj pridejo v ospredje. Velik delež končne cene predstavljajo stroški samega materiala. Za polepitev se uporabljajo različne folije, ki so lahko precej drage. Imamo pa tu izbiro, odločamo se med različnimi debelinami in vrstami folije, posledično se tudi cena lahko nekoliko prilagodi. Načeloma bo za car wrapping cena nižja, če nas zanima le dekorativna polepitev, dražja je debelejša zaščitna folija.

Veliko razliko naredimo tudi z izbiro posameznih delov vozila, ki jih želimo polepiti, če se ne odločamo za kompletno polepitev. Tako lahko dobimo recimo posamezne nalepke za kombi ali avto, če ne želimo polepiti celega vozila. Nalepke so lahko bistveno cenejše, seveda pa morajo biti prav tako kvalitetne. 

S posameznimi nalepkami ne bomo mogli doseči istega učinka kot s celotno polepitvijo, a vseeno lahko dosežemo svoj namen in dobre učinke tudi na ta način. To je ena izmed možnosti za nekoliko nižje stroške, a že zahteva kompromis.

Obstajajo še nekateri stroški, ki ne pridejo takoj do izraza. Morda za car wrapping cena vključuje tudi stroške grafičnega oblikovanja, prav tako se moramo pozanimati glede morebitnih stroškov pri samem lepljenju folije. Končna cena je torej odvisna tudi od tega, kdo nam pripravlja folijo in opravlja polepitev.

Najboljša bo za car wrapping cena pri dobrem ponudniku

Najdemo lahko razne nizkocenovne ponudnike, a to so večinoma samooklicani mojstri, ki pripravljajo folije in nalepke iz slabših materialov. Najboljša cena ni tista, ki je najnižja, raje bomo iskali ponudbo, s katero bomo svoj denar kar najbolje izkoristili. Najnižjim cenam se splača izogibati tudi v primeru, da nas zanimajo le nalepke za kombi, tudi te bodo na udaru vseh obremenitev, ki jih morajo ti materiali prenašati.

Zato se za polepitev vozila odločamo pri zanesljivih ponudnikih. Pri tem tudi vemo, da bo za car wrapping cena vključevala prav vse, kar potrebujemo. Deležni bomo odlične podpore, ki vključuje načrtovanje in grafično oblikovanje motivov, tisk in razrez folije ter lepljenje na vozilo. Pričakujemo lahko visoko kvaliteto materialov in opravljenega dela, s tem pa se zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo. 

Zelo pomembno je, da je to delo brezhibno opravljeno. Pričakujemo namreč, da bo folija na vozilu zdržala več let, tudi če imamo vozilo stalno na prostem, na udaru UV sevanja, visokih temperaturnih nihanj, dežja, vetra, umazanije, soli in drugih škodljivih dejavnikov.

Za car wrapping cena pomeni, da bomo dobili tudi boljši končni rezultat

Za car wrapping cena odgovarja tudi nadstandardu

Zahtevnejši naročniki se bodo zanimali za nadstandard na področju folij za vozila. Tu so nam na voljo folije in nalepke za avto po naročilu, kar omogoča popolno prilagoditev materiala vozilu in željam pri tem projektu. Pripraviti je možno zelo kreativne in kvalitetne rešitve, seveda pa bo v tem primeru za car wrapping cena nekoliko višja.

Enako velja tudi za pripravo zaščitne folije, če želimo svoje vozilo dodatno zaščititi pred škodljivimi dejavniki iz okolja. Za ta namen se uporablja nekoliko debelejša zaščitna folija, ki je sprva dražja, a je veliko bolj obstojna, odlično opravlja svoje delo in tudi po več letih ne kaže znakov obrabe. 

Pogosto se pripravljajo tudi zaščitne folije in nalepke za avto po naročilu, lahko pa dobimo tudi kakšne že pripravljene rešitve za pogoste potrebe voznikov in lastnikov vozil.

Nadstandard pričakujemo predvsem pri materialih, a tudi pri delu in spremljevalni ponudbi lahko izkoristimo posebne odlike ponudnikov. Pomoč pri načrtovanju in grafičnem oblikovanju je lahko kritična, prav tako se zanašamo na profesionalno namestitev folije. Tako nam za car wrapping cena zagotavlja vrhunsko izvedbo, ne le kvalitetnega materiala. Izvajalec lahko pomaga tudi kasneje, če želimo folijo enostavno in brez posledic odstraniti ali zamenjati.