Visokotlačni čistilec na toplo vodo

Visokotlačni čistilci so danes vsesplošno uporabni za čiščenje različnih površin v našem domu ali zunaj njega. Prav tako so lahko uporabni v industriji ali pa številnih avtopralnicah. Ne glede na to, za katero področje uporabe gre, so visokotlačni čistilci naprave, ki omogočajo čiščenje površin z visokim tlakom. Visokotlačni čistilci se tako med seboj tudi razlikujejo. Na trgu zasledimo visokotlačni čistilec na toplo vodo in visokotlačni čistilec na mrzlo vodo.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo uporablja za svoje delovanje, poleg visokega tlaka, tudi vročo vodo. Zato je odličen pripomoček za zunanje površine ali avtopralnice. Najbolj sodobni visokotlačni čistilec na toplo vodo ima izjemno majhno porabo vode in je tudi energetsko varčen. Upravljanje z njim je zelo enostavno, pri čemer je učinkovitost čiščenja izjemno visoka. Delo z visokotlačnim čistilcem na toplo vodo bo z njegovim nakupom postalo za vas bolj prijetno.

Industrijski sesalec vam zagotavlja dolgo in neprekinjeno sesanje

Številni odpadki in predvsem prah so v industriji in proizvodnih procesih nekaj povsem običajnega. V raznih proizvodnih linijah se pojavljajo številni ostružki ali kakšne druge oblike odpadkov, tudi tekočine. Zaradi tega je potrebno v takšnih večjih industrijskih objektih še posebej temeljito razmislitii o učinkovitem čiščenju. Navadni sesalci ali pa visokotlačni čistilci v tem primeru ne pridejo v poštev. Najbolj učinkovito sesanje nam bo omogočil industrijski sesalec.

Industrijski sesalec je običajno robusten in kompakten. Njegova najbolj pomembna lastnost je, da omogoča dolgotrajno in neprekinjeno sesanje, pri čemer se motor ne pregreje. Je zelo zmogljiv. Njegova moč je izjemno velika, zato je dobrodošla naprava v številnih proizvodnih procesih. Najbolj pogosto se uporablja za sesanje proizvodnih linij ali čiščenje proizvodnih strojev. Industrijski sesalec ima poseben filter, ki omogoča zelo dolge delovne intervale in dolgo življenjsko dobo filtra. To pa je zelo pomembno, ko pomislimo na stroške njegovega vzdrževanja.