Antistresna masaža

Tradicionalna tajska masaža je način masiranja, na katerega prisegajo različni ljudje. Veliko se ji namreč najraje odloči kar za tradicionalno, saj je ta najbolj učinkovita. Vendar pa centri ponujajo tudi ostale masaže, ki jih ljudje radi preizkusijo. Morda tudi te masaže vključujejo tajske tehnike, te lahko vključuje antistresna masaža ali kakšna druga priljubljena opcija.

Tradicionalna tajska masaža torej ni edina možnost, ki jo lahko izkoristimo v salonu tajskih masaž. Velikokrat ima salon na voljo še ostale masaže. Zelo popularna je tudi tajska masaža za nosečnice, ki jo imajo bodoče mamice zelo rade. Po masaži je telo nosečnice sproščeno in lažje prenaša težo otroka v telesu. Na voljo so še mnoge druge masaže s specifičnim namenom, na primer antistresna masaža za sprostitev po napornem delovnem dnevu ali drugih obremenitvah.

Tradicionalna tajska masaža je mešanica med masažo in delom kiropraktika. Telo sprosti in ga postavi v pravilen položaj, zato jo večkrat izkoristijo vsi tisti, ki med svojim delovnim časom veliko presedijo in se ne vsakodnevno dovolj razmigajo. Po dolgih letih dela za računalnikom je naše telo izmučeno in potrebuje večkratno masiranje, da si opomore. Pri tem je tradicionalna masaža zelo učinkovita, krajši tretma in pogosto zadovoljiv učinek pa ponuja tudi tajska antistresna masaža.

Tradicionalna tajska masaža ima različen cenovni razpon. V nekaterih salonih je dražja, drugje pa cenejša. Veliko koristnih informacij dobite tudi na internetu, kjer boste spoznali veliko salonov, ki so na voljo. Tam so predstavljeni tudi maserji in maserke, tako si boste lahko izbrali tistega, ki mu zaupate. Vsak izmed njih je zagotovo izkušen in dovolj poučen, da bo opravil kvalitetno tradicionalno ali kakšno drugo masažo. Točne cene so torej odvisne od salona, a načeloma so zelo ugodne, predvsem tradicionalni tretmaji, ki so daljši, a nič dražji – cena se giblje okoli 30 ali 40 evrov.