Strešna klima za avtodom

Strešna klima za avtodom ima veliko različnih in uporabnih funkcij, ki med potovanjem z avtodomom pridejo še kako prav. Upravlja se lahko preko Wi-fija, upravlja se lahko tudi ročno ali daljinsko, ima tiho delovanje, zapiralne izhode zraka, zaščito kompresorja in delovno temperaturo od 2 do 43 stopinj celzija. 

Strešna klima za avtodom je odlična in zelo priročna naprava, ki bo v vročih in soparnih dneh hladila in lajšala vaša potovanja z avtodomov, v mrzlih in zasneženih dneh pa bo avtodom prijetno grela in poskrbela za občutek domačnosti. 

Ne smete pozabiti za vzdrževanje, polnjenje in čiščenje  strešne klime za avtodom. Pomembno je, da je strešna klima za avtodom redno pregledana in servisirana, tako kot vozilo. V nasprotnem primeru strešna klima za avtodom nebo delovala pravilno in bo možno zaznavati neprijetne vonjave. Ob nerednem in nekvalitetnem servisu bo strešna klima za avtodom povzročala neprijetne vonjave, začele pa se bodo razvijati tudi škodljive bakterije, pojavila pa se bo tudi nadležna plesen. 

Servis hladilnih naprav

Servis hladilnih naprav je izrednega pomena in se ga nikakor ne sme pozabiti opravljati, če želite da vaša hladilna naprava pravilno deluje brez težav, ter da vam ne povzroča dodatnih in nepričakovanih stroškov, ki znajo biti kar visoki.  Servis hladilnih naprav je potrebno izvajati zagotovo vsako leto. Hladilne naprave vsebujejo polnilni plin, ki skrbi za sprotno ohlajanje zraka. Vsebuje različne cevi in tesnila. Če hladilna naprava ni redno pregledana in servisirana potem se bodo pričele razvijati škodljive in ne zaželjene bakterije, ki lahko močno škodujejo vašemu zdravju. Poleg tega pa bo vedno zaznavati neprijeten in zatohel vonj po plesni.

Servis hladilnih naprav mora seveda opraviti pooblaščeni in usposobljeni servis, to delo opravi strokovnjak, ki ima z servisiranjem hladilnih naprav veliko in dolgoletne izkušnje. Servis hladilnih naprav ni tako drag, če vašo napravo redno servisirate in tako preprečite, da bi se morda kaj pokvarilo in bi bila potrebna zamenjava.