Steklo za telefon

Steklo za telefon mora popolnoma prekriti celotno površino našega telefona. Če želimo, da bo zaščitno steklo resnično dobro delovalo, bomo za zaščitno steklo raje odšteli malce več in si tako zagotovili, steklo, ki se bo popolnoma prilegalo naši napravi. 

Steklo za telefon bomo morali po prejetju pravilno namestiti. Najbolje je, da telefon položimo na mizo, da nam med nameščenjem ne bi padel iz rok. Ko pripravimo vse komponente, moramo najprej očistiti telefon, ki je poln umazanih delcev in maščobe. Ko to storimo se lahko pripravimo za nameščanje stekla. 

Steklo za telefon moramo najprej prijeti v roke in mu odstraniti zaščitno folijo. Zaščitna folija prekriva lepljivo stran, ki se bo prijela na ekran našega telefona. Ko smo steklo položili na ekran ga moramo poravnati in poskrbeti, da je celotna površina optimalno zaščitena. 

 

Popravilo iPhone na pooblaščenemu servisu

Popravilo iPhone je včasih nujno potrebno. Zadovoljni uporabniki tega pametnega telefona se ob izgubi svojega dolgoletnega spremljevalca izredno neprijetno počutijo in si ob okvari takoj želijo novega. Vedno imamo na možnost izbiro popravila ali pa recikliranja. Blagovna znamka Apple je namreč znana po tem, da slabe naprave odkupi in poskrbi, da se primerno reciklirajo. Lastniki pa si tako lahko lažje kupijo nov telefon. 

Popravilo iPhone je koristen v primeru, da se nam iztroši baterija. Če naš telefon še vedno dobro deluje, nam lahko baterijo zamenjajo na servisu. Žal so dandanes telefoni izdelani tako, da uporabnik ne more priti enostavno do baterije. Zato moramo napravo odnesti na servis in počakati, da nam baterijo zamenja strokovnjak. 

Popravilo iPhone pa lahko zajema tudi dodatno opremo. Sem spada predvsem popravilo polnilcev, popravilo poškodovanih kablov ali popravilo slušalk. Brezžične slušalke za iPhone so precej drage in zato si nihče ne želi, da bi se mu pokvarile. Če pa do tega pride lahko brez težav kontaktira bližnji servis, kjer bodo poskrbeli za popravilo vsake malenkosti.