Servis gostinske opreme

Gostinska oprema je ključen element vsakega uspešnega gostinskega lokala. Pod gostinsko opremo spada profesionalna kuhinjska in catering oprema, vse od termične opreme, hladilnih in zamrzovalnih naprav, vitrin, pomivalnih strojev, elementov za pripravo mesa, zelenjave in testa, posode in dodatkov do elementov za pripravo kave, čajev in drugih napitkov. Gostinska oprema je sicer velika investicija, a je dandanes vseeno na voljo po dostopnih cenah, pri čemer so na voljo elementi gostinske opreme različnih proizvajalcev. Če pa je z vašo že kupljeno ali najeto gostinsko opremo karkoli narobe, pa se je dobro obrniti na servis gostinske opreme.

Servis gostinske opreme bo ustrezno pregledal vašo gostinsko opremo ter po potrebi popravil napake, ki se znajo pojaviti zaradi obrabljenosti ali katerega koli drugega pripetljaja. Gostinska oprema bo tako po ustreznem servisu ponovno brezhibno delovala. Vašo opremo je dobro tudi vsake toliko pregledati, za kar lahko poskrbi servis gostinske opreme. Tako se lahko izognete neprijetnim situacijam, ko bi vaša gostinska oprema naenkrat nehala delovati, s čimer poskrbite tudi za nemoteno delovanje vašega gostinskega obrata. Dober servis gostinske opreme je na voljo po vsej Sloveniji, saj delo servisa običajno poteka na terenu. Servis manjših naprav se pri tem lahko opravi na sedežu podjetja.

Pri servisu je pomemben hiter odziv in dolgoročno zagotavljanje kakovosti servisiranja. Pomembna je tudi dobava kvalitetnih rezervnih delov in njihovo vgrajevanje, nizki stroški storitev in nizka cena rezervnih delov. Na servisu gostinske opreme je običajno na voljo tudi brezplačna pomoč strankam pri upravljanju gostinske opreme, servis gostinske opreme pa je navadno na voljo za določene blagovne znamke gostinskih naprav. Gostinska oprema je pri visoki intenziteti uporabe še posebej občutljiva za kakršnekoli napake. Da bi se jim izognili, je v prvi vrsti pomembna nabava kvalitetne in profesionalne gostinske opreme. Dolga garancijska doba je pri tem običajno jamstvo za njeno visoko kvaliteto.