Rafting Bovec

Rafting Bovec je internetni vpis tistih, ki si želijo pristnega stika z naravo in odličnega druženja s prijatelji, sodelavci ali družinskimi člani. Vsak spust s čolnom je dobro organiziran in zelo varen. Vodniki usmerjajo čoln in vam dajejo navodila pri veslanju, drži in pravilnem obnašanju na vodi. Pri skupinskem športu moramo biti složni in natančno upoštevati vse napotke in se držati pravil.

Rafting Bovec bomo v internet vpisali takrat, ko se bomo odpravljali v Bovec in si bomo želeli izvedeti več informacij o aktivnostih, ki jih ponujajo. Vedno več deklet organizira dekliščino svojim prijateljicam in se za več dni odpravi v različne kraje. Nekatere se odločijo za popestritev dekliščine z organiziranim spustom po reki Soči, ki je odlična poživljajoča aktivnost za žensko druščino.

Rafting Bovec v internet vpišemo tudi takrat, ko se zanimamo za različne cene, ki jih ponujajo organizatorji dogodka. Cena spusta je na posamezno osebo dokaj visoka, vendar moramo upoštevati, da nam agencija priskrbi tudi opremo in vse potrebno za varen spust.

Canyoning Bovec za ljubitelje vode

Canyoning Bovec bomo v na internetu poiskali, če ne bomo vedeli točno, kaj se skriva za besedo canyoning. To je namreč zelo adrenalinski šport, ki nam omogoča pristno doživetje vode, skal in vse narave, ki nas obkroža. Pri tem športu, vas vodnik odpelje do različnih naravnih toboganov, po katerih se boste spuščali in drčali. Po vsakem spustu pa se boste lepo osvežili v reki. Najprej se skupaj z vodnikom povzpnete do začetne točka in nato uživate ob spustih in skokih v reko.

Canyoning Bovec je primeren tudi za zgodovinske navdušence, saj lahko ob spustu izveste veliko informacij o prvi svetovni vojni. Dolina reke Soče je namreč prava zakladnica ostankov in zanimivih zgodb iz tistega obdobja. Veliko mladih se lahko tako skozi šport spozna tudi s slovensko zgodovino, ki je izredno zanimiva.