Protivetrne mreže so izredno uporabne z zaščito različnih delovnih strojev, ki jih imamo spravljene pod odprtimi nadstreški. Kdor ima doma veliko kmetijo zagotovo potrebuje veliko delovnih strojev, s katerimi si skozi celo leto pomaga pri delu na polju, travniku ali v gozdu. Za spravilo vseh strojev in delovnih naprav, pa moramo imeti dovolj prostora. Ker si včasih ne moremo privoščiti, da bi si gradili prostor ali skladišče, si lahko pomagamo tudi na drugačen način. 

Protivetrne mreže so idealen pripomoček za vsakogar, ki doma nima garaže ampak, le kvaliteten nadstrešek, kamor spravlja različno kmetijsko mehanizacijo. Tako si lahko za zaščit proti vetru in dežju namesti eno ali več protivetrnih mrež in tako svojo lastnino ubrani pred poškodbami. 

Protivetrne mreže so izredno vzdržljive in trpežne in lahko vzdržijo tudi izredno močne sunke vetra. Njihova cena ni previsoka, tako da si jih lahko privošči vsakdo. Na voljo so v različnih kmetijskih trgovinah, kjer si jih lahko pred nakupom tudi ogledamo. Seveda pa jih dandanes lahko naročimo kar po spletu in si tako prihranimo stroške goriva. 

Hlevska guma za urejen in čist hlev

Hlevska guma je odličen pripomoček, ki nam bo omogočal ohranjanje čistega ter izredno urejenega hleva. Lahko jo uporabimo pri govedoreji ter jo postavimo na območje, kjer se v hlevu zadržujejo krave. Izredno je uporabna tudi v hlevih, kjer imamo konje, saj jo lahko namestimo v vsako posamezni boks ter tako konju omogočimo vedo svežo in čisto steljo. 

Hlevska guma pa se lahko uporabi tudi za ostale namene. Če želimo, jo lahko položimo pod traktor in tako lažje vzdržujejo čistočo znotraj prostorov, saj vemo, da s traktorjem v hlev ali v garažo pripeljemo tudi veliko umazanije. V kolikor se bo traktor pomikal le po nameščeni gumi, pa bomo po kocu dela enostavno počistili vso umazanijo, ki se je tekom dneva nabrala na tleh.