Prenova kopalnice

Prenova kopalnice je lahko opravljena v izjemno hitrem času, če delo zaupamo pravim mojstrom. Pomembno je, da pred pričetkom pripravimo dober in temeljit načrt dela in se tako izognemo mogočim nevšečnostim. Ko se odpravimo v salon keramike in začnemo izbirati keramične ploščice, je dobro, da imamo vsaj približno oblikovano idejo o tem kaj si želimo imeti v naši kopalnici.

Prenova kopalnice se začne z rušenjem. V določenih primerih si lastniki stanovanj želijo tudi razširiti obstoječo kopalnico in jo povečati. To se velikokrat zgodi v stanovanjskih blokih, kjer so kopalnice izredno majhne. Ker pa je kopalnica postala izjemno pomembne prostor v vsakem domu in se v njej preživi veliko časa, si ljudje dandanes želijo večje in lepše kopalnice.

Prenova kopalnice bo seveda vključevala tudi vodovodna dela, menjavo obstoječih pozicij, urejanje talnega gretja, dodajanje novih radiatorjev, zamenjavo starega okna in še kaj se bo našlo. V večini kopalnic imamo tudi pralne in sušilne stroje, ki nam vzamejo veliko prostora. Tisti ki jih hočejo lepo vpeljati v prostor jih vgradijo v omare, ki se lahko po uporabi zaprejo. Na tak način bo naša kopalnica vedno imela lep izgled.

XXL keramika za eleganten izgled kopalnice

XXL keramika se navadno postavlja v domove višjega standardna. To je keramika, ki je občutno dražja od navadnih ploščic. S pomočjo XXL keramike lahko v hipu oblečemo celotno steno v kopalnici, na hodniku, v sobi z jacuzzijem, … Navadno so ogromni kosi XXL keramike narejeni tako, da imitirajo marmor.

XXL keramika zahteva izjemno natančnost in nam bo v primeru nespretnosti lahko povzročala velike težave. To je keramika velikega formata, saj njena velikost meri več kot en kvadratni meter. Kljub svoji velikosti, pa plošče merijo le od 3 do 6 milimetrov in ravno zato je postavljane izredno zahtevno, saj nam lahko v vsakem trenutku poči.