All on 4 cenik

Vsak zobozdravnik se bo povsem dobro izkazal pri rednih pregledih in osnovnih zdravljenjih, gotovo pa tudi pri kakšnih zahtevnejših posegih, na katere včasih naletimo pri pogostih poškodbah in drugih težavah z zobmi. Bo pa treba za nekatere naprednejše storitve pozorneje premisliti, kateri izvajalec se bo najbolje izkazal. Splača se izbrati pravega strokovnjaka, saj gre za pomembne posege, ki ne dopuščajo veliko prostora za napake.

Pomislimo recimo na poseg, pri katerem je treba v čeljust namestiti zobni vsadek oziroma implantat. Ljubljana je vsekakor najboljši kraj za iskanje strokovnjaka, ki se spozna na takšne posege. Delo mora biti opravljeno brez napak, poleg tega ni vseeno, kakšen je sam implantat – Ljubljana tudi s tega vidika ponuja največ možnosti, implantati se namreč razlikujejo v kvaliteti, zato je treba zelo pozorno premisliti, komu bomo zaupali ta poseg. Največ si lahko obetamo od zasebnih ambulant, v katerih delajo izkušeni specialisti, ti običajno lahko ponudijo tudi kakovostnejši implantat. Ljubljana združuje največ ponudbe, v kateri je moč najti kakovostne izdelke in storitve, poleg tega seveda zobozdravniki v prestolnici nudijo tudi druge prednosti. Omenimo recimo to, da večja konkurenca pomeni nižje cene.

Cene so pri implantatih lahko precej visoke, zato je izbira pravega zobozdravnika še kako pomembna. Sploh pri zahtevnejših posegih – za celovito rešitev all on 4 cenik recimo dosega več tisočakov, razlike v cenah pa so med ponudniki lahko hitro zelo velike. Sicer je treba omeniti, da za all on 4 cenik ne sme biti glavni dejavnik za izbiro, veliko bolj pomembno je, da najdemo zanesljivega zobozdravnika, ki lahko ponudi kakovostne implantate in brezhibno izvedeno storitev. Tudi, če bo za all on 4 cenik nekoliko dražji, se to splača – pričakujemo namreč lahko dolgoročno zadovoljstvo in odlično funkcionalnost vsadkov. Okvirno pa bo treba za storitev all on 4 plačati okoli pet tisočakov.