najboljsa-soncna-ocala-so-smith

Izbira sončnih očal je pogosto podrejena predvsem temu, kako bomo z očali izgledali. Kaj pa, ko potrebujemo dobra očala za kakšne posebej zahtevne razmere? V tem primeru ne želimo tvegati z izbiro kakšnih neprimernih očal, odločimo se za odlična očala Smith, ki prepričajo predvsem na snegu.

Ljubitelji smučanja in drugih zimskih dogodivščin gotovo že poznajo nevarnosti, ki prežijo na zasneženih pobočjih. Ne mislimo na padce in trke, temveč tudi na bleščeče sonce, ki se odbija od snežne površine. V takšnih razmerah potrebujemo vrhunsko opremo, to so smučarska očala Smith, seveda pa bomo posegli tudi po preostali opremi priznanih znamk. Tu izstopa še znamka Holmenkol, Slovenija ima zanimivo ponudbo kakovostnih izdelkov za ljubitelje smučanja.

Holmenkol Slovenija poskrbi za nepozabno izkušnjo na smučišču

Dobra zaščita pred soncem je na smučišču ključnega pomena, zato je pametno izbrati prava sončna očala. A površina ni zahtevna le zato, ker odbija svetlobo, še bolj kritično je dobro drsenje na snežni podlagi. Ravno tu nam Holmenkol Slovenija ponuja izvrstne rešitve, sploh za zahtevnejše smučarje.

zascitna-ocala-na-smucarju

To je znamka, ki je znana predvsem po izvrstnih voskih in mažah, s katerimi svoje smuči pripravimo na optimalno drsenje po snežni površini. S takšnimi opravki se ne srečujejo le profesionalci, temveč tudi rekreativci, ki želijo imeti svojo opremo kar najbolje pripravljeno za zimske užitke. Zato ima za Holmenkol Slovenija dobro ponudbo v prosti prodaji, kjer najdemo zbirko njihovih najbolj priljubljenih izdelkov.

Holmenkol Slovenija ima širok nabor kvalitetne opreme

Znamka Holmenkol se je najbolj uveljavila z voski in mažami za smuči, a danes ponuja še celo vrsto druge koristne opreme. Večinoma gre za pripomočke, ki postavijo piko na i dobrim smučem. Holmenkol Slovenija ima tudi krtače in pile, pripomočke za brušenje robnikov, pa tudi različna sredstva, s katerimi je možno vplivati na pripravljenost in vedenje smuči na različnih površinah.