Motorne žage Stihl

Motorne žage Stihl so lahko ob nepravilni uporabi tudi precej nevarne. Zato je izredno pomembno, da se pred prvo uporabo prijavimo na tečaj varne uporabe motorne žage, kjer nam bodo natančno razložili, kako se pravilno uporablja motorno žago. Naučili nas bodo kateri so sestavni deli motorne žage, tako da jo bomo dobro poznali. Če poznamo sestavne dele, jo lahko v primeru okvare tudi sami popravimo. 

Motorne žage Stihl imajo odlične ergonomske lastnosti, kar pomeni, da jih bomo lahko varno uporabljali tudi vsi, ki imamo težave s hrbtenico. Na tečaju nam bodo tako razložili tudi vse prednosti ergonomskih žag Stihl. Predstavili nam bodo tudi vso varovalno opremo, ki nam lahko v primeru nesreče reši življenje in je obvezna pri delu z motorno žago. 

Motorne žage Stihl bodo po tečaju zagotovo postale del našega vsakdana pri domačih opravilih, saj bomo z dobro žago lahko vedno požagali odvečne veje v parku ali pa si priskrbeli drva za kurilno sezono. V vsakem primeru bomo naši novi motorni žagi Stihl zelo hvaležni. 

 

Husqvarna TC 38 lahko kupimo tudi za manj kot 2000 evrov

Husqvarna TC 38 je odličen domači pripomoček, ki pa je precej drag in si ga zato privoščijo le redki. Vsekakor je vsak lastnik, ki ima srečo in ima doma vrtni traktor izredno zadovoljen, saj mu tak model vrtnega traktorja odlično olajša veliko del okrog hiše. 

Husqvarna TC 38  lahko s pomočjo priključkov opravlja tudi ostala pomembna dela, zato si ga želi marsikateri lastnik večjega vrta. V najboljših specializiranih trgovinah lahko vrtne traktorje dobimo po akcijski ceni. Če želimo imeti dobro ceno je pomembno, da pozorno spremljajo spletne strani,  kjer prodajajo omenjeni model in tako bomo opazili, kdaj bodo imeli kakšno akcijo. 

Husqvarna TC 38 bomo tako s popustom dobili že za manj kot 2000 evrov, kar pa je že lep prihranek za vsakogar.