lenovo idepad

Lenovo Ideapad je prenosni računalnik serije S145 je krasna izbira za vsakdanja opravila. Je lastnik najnovejše generacije 10 Intel procesorja. Hiter notranji pomnilnik pa poskrbi za uspešno in nemoteno delovanje ne glede kje ste in koliko je ura.

Lenovo Ideapad IdeaPad S145 pa poganja procesor Intel Core i5 – 1035G4. Za boljše in bolj kvalitetno delovanje pa pomaga pomnilnik velikosti 8GB, se pravi 4 plus 4. Za shranjevanje ima uporabnik na voljo SSD disk, ki je kapacitete 256GB. 39.6 cm ima zaslon diagonalo in FHD funkcija. Integrirana grafična kartica Intel Iris Plus Graphics pa nam pomaga pri sliki. Windows 10 home operacijski sistem je nameščen.

Lenovo Ideapad so zelo lahki in tanki. Komaj boste opazili, da ga nosite. Lenovo Ideapad je grajen za dolgotrajno uporabo, saj vam ponuja zmogljiv procesor v lahki in stilni obliki. Za vsakdanjo porabo na poti je idealen. Lenovo Ideapad pa ponuja odličen zvok in razpon hitrih in varnih možnosti shranjevanja.

Asus VivoBook je le eden od družinskih članov v družini računalniških prenosnikov

Asus VivoBook je tanek in lahek zmogljiv prenosnik. Poganja ga procesor Intel Core. Ima zaslon Full HD s 100% sRGB barvno paleto, visokokakovostno grafiko NVIDIA GeForce MX150 za igranje. Zvok, ki ga je razvil Harman Kardon, ter najnovejše tehnologije hlajenja in hitrega polnjenja.

Vsak Asus VivoBook je brušen iz visoko trdnega aluminija. Aluminij je podvržen vrsti zapletenih proizvodnih postopkov. Cilj le tega je, da bi dosegel elegantno in končno obliko. Asus VivoBook ima okoli 20.9 velik profil in njegova masa je okoli 2 kilograma.

Asus VivoBook z igralsko grafiko ponuja čiste in brezhibne vizualne slike. To je popolno za igranje, urejanje videov in gledanje filmov. Z najzahtevnejšimi grafičnimi nalogami se spopade z lahkoto. Po dostopnejši ceni si lahko tovrstni vrhunski prenosnik naročite tudi v eni od zelo priljubljenih prodajaln na spletu.