Kam se odpraviti na dopust? To je vprašanje, ki nima le enega odgovora, hitro lahko najdemo kar nekaj dobrih idej. Gotovo pa se bomo orientirali po nekaterih posebnih kriterijih, ki jih postavimo na podlagi svojih interesov. 

Nekateri najbolj uživajo ob morju, drugi se raje odpravijo v hribe. Na voljo je cela vrsta različnih kombinacij, le redko pa lahko na enem mestu dobimo toliko zanimive ponudbe, kot jo ima Posočje. Ravno zato je kamp Labrca Tolmin zelo zanimiva izbira, ki bo bržkone navdušila vsakega ljubitelja narave in adrenalina. Obojega je tu v izobilju, vse skupaj pa zaokroži še odlična turistična ponudba.

Tolmin je priljubljena destinacija različnih vrst turistov. Še zdaleč ne gre le za tiste, ki si želijo privoščiti nekaj oddiha v objemu narave in uživati ob prostočasnih aktivnostih, ki sproščajo adrenalin. Prav tako gre za center raznovrstne festivalske ponudbe, preko poletja se tu vrstijo mnogi zanimivi dogodki, vedno se odpirajo možnosti za nepozaben obisk, ne glede na to, kakšne interese imamo. Ravno zato je še toliko bolj dobrodošlo, da se lahko zanesemo na lokalne turistične ponudnike. Labrca Tolmin v vsakem primeru ponuja odlično izkušnjo tistim, ki iščejo namestitev v Tolminu in odlično izhodišče za vse svoje aktivnosti.

Kaj ponuja Labrca Tolmin?

Vsak obiskovalec bo v Posočju iskal turistično ponudbo, ki omogoča udobno nastanitev in zanimivo zapolnitev prostega časa. Kamp Labrca to nalogo opravi z odliko, saj ponuja oboje. Vedno lahko računamo na to, da bomo dobili na enem mestu praktično vse, kar potrebujemo za nepozaben dopust.

Labrca Tolmin s svojo lokacijo omogoča raziskovanje idilične okolice

V prvi vrsti gre za dobro urejen kamp z ugodno lokacijo. Labrca kamp Tolmin stoji v neposredni bližini naselja, hkrati pa je od vrveža tudi nekoliko odmaknjen – je namreč na nasprotnem bregu reke Soče, do Tolmina vodi most in nekaj sto metrov poti. To je idealna lokacija za ljubitelje sproščujočega oddiha, hkrati pa ponuja vse adute turističnega naselja v neposredni bližini. Pričakujemo lahko celovito turistično ponudbo, in to ne le v Tolminu, temveč tudi v samem kampu.

Labrca Tolmin je sodobno urejen in opremljen kamp, ki ima tudi lasten gostinski obrat. Hkrati je to dom turistične agencije Maya, ki organizira in izvaja prostočasne aktivnosti v Tolminu in okolici. To pomeni, da bo na istem mestu poskrbljeno za prehrano, prenočišče in aktivnosti, torej za vse, kar je potrebno za odlično izkušnjo na dopustu. Nič čudnega, da gre za zelo priljubljeno izbiro, zato je pametno že pravočasno povprašati o prostih mestih.

Labrca Tolmin olajša izbiro prenočišča

V Posočju najdemo široko ponudbo nastanitev. Nekaj je tudi hotelov, prevladujejo pa apartmaji in kampi. Zato je kamp Tolmin precej priljubljena izbira, mnogi obiskovalci pridejo na kampiranje in se želijo naužiti vsega, kar ponuja tak način dopustovanja. To pomeni, da bo treba pravočasno rezervirati svoje mesto, saj so kapacitete v poletnih mesecih pogosto polne.

Še posebej to velja za urejene kampe z atraktivno lokacijo, zato je Labrca Tolmin poleti precej oblegana destinacija. Kamp je lepo urejen in nudi zadosti prostora za svoje goste, a to je možno le z omejitvijo števila obiskovalcev. Pri načrtovanju poletnega dopusta je torej pametno že pravočasno izbrati dober kamp, a na srečo nam Labrca pri tem močno olajša delo, saj ne bo treba veliko razmišljati.

Aktivnosti, ki jih ponuja Labrca Tolmin

Obiskovalci v Tolmin ne pridejo le prenočevat, temveč se zanimajo predvsem za razne aktivnosti, ki se tu ponujajo. Veliko obiska je v času glasbenih festivalov, ki se vrstijo preko poletja, a tudi sicer najdemo mnoge obiskovalce z različnimi interesi. Večina pride v iskanju zanimivih aktivnosti v naravi, ti gostje gotovo ne bodo razočarani.

Posočje namreč nudi širok nabor adrenalinskih in drugih aktivnosti v naravi. Labrca Tolmin je dobro izhodišče za raznovrstne odprave, sploh s ponudbo turistične agencije, ki opravlja vodene akivnosti različnih vrst. Predvsem za rafting in kajak Tolmin ponuja izvrstne pogoje, tako da je možno najti veliko ponudbe. Praktično vsak obiskovalec se bo želel podati na reko Sočo, kar je najbolj prijetno v raftu ali kajaku. Nadalje je zelo priljubljeno tudi soteskanje, ki vodi skozi manj obiskane in bolj atraktivne soteske. Veliko ponudbe najdemo že med organiziranimi odpravami pri agencijah, ki se ukvarjajo prav s takšnimi aktivnostmi.

Poleg tega pa je Posočje idealna destinacija tudi za tiste, ki se želijo sami odpraviti na potep po naravi. Na svoj račun bodo prišli pohodniki, tekači, kolesarji, hribolazci in drugi obiskovalci, ki cenijo urejene poti po naravi in mnoge slikovite točke, ki jih je možno na ta način doseči. Včasih se lahko samostojno lotimo tudi drugih aktivnosti, recimo za kajak Tolmin predstavlja priljubljeno točko za izkušene kajakaše, ki se podajajo na samostojne spuste po reki Soči, ni nujno, da se vse takšne aktivnosti izvajajo z agencijo.

V vsakem primeru nas v Posočju čakajo številne zanimive bolj ali manj adrenalinske aktivnosti. Od pohodništva do padalstva, vse je na izbiro na istem mestu, Labrca Tolmin ima bogato ponudbo tudi na tem področju.