Jogi rjuhe

Jogi rjuhe so laho narejene tudi iz toplejših materialov, ki so primernei za zimski čas. Pozimi mora biti tudi naše ležišče toplejše. To velja še posebno v tistih spalnicah, ki jih ljudje ne grejejo, saj jim bi bilo prevroče. V ta namen so proizvajalci posteljnine naredili jogi rjuhe, ki so toplejše od navadnih.

Jogi rjuhe narejene iz frotirja so izjemno tople in prijetne za kožo. Radi jih imajo predvsem otroci, saj nudijo med spanjem izjemno udobje. Poleg tega so tudi debelejše od navadnih zato je med njihovo uporabo ležišče bolj zaščiteno. Frotih bo tudi bolje vpil tekočino, v kolikor se bo naš malček med nočjo polulal.

Jogi rjuhe so lahko tudi iz flanele. Tudi flanela je izjemno topel material, ki nas bo dodatno grel čez noč. Ker so to materiali, ki so izredno odporni, jih lahko peremo v stroju tudi na višjih temperaturah, ki nam omogočajo večjo čistočo ter higieno. Pranje na nisokih temperaturah nam pride prav, še posebno takrat, ko imamo majhne otroke in moramo rjuhe pogosto prati.

Dekorativne odeje za domače ljubljenčke

Dekorativne odeje lahko uporabimo v različne namene. Eden izmed njih je tudi ta, da jo namestimo za ležišče našega domačega ljubljenčka. Če imamo doma psa, mu dekorativno odejo lahko namestimo v boks ali v njegovo ležišče in tako popestrimo ter olepšamo tudi njegov prostor.

Dekorativne odeje so idealne tudi za tiste, ki so nam bolj pri srcu mačke. Mačke so posebne domače živali, saj potrebujejo svoj mir in nočejo, da bi jih neprestano crkljali ter vznemirjali. Potrebujejo pa izredno udobno ležišče. Z mehko dekorativno odejo lahko postane njihovo ležišče barvno pestro in udobno.

Dekorativne odeje lahko položimo tudi na mrzla tla in tako bo naš domači ljubljenček imel mehko, udobno ter toplo ležišče tudi na tleh naše dnevne sobe. Kadar bomo dobili goste, se tako ne bomo potrebovali sekirati, kje bo medtem ležala naša domača žival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *