izjemno-funkcionalna-in-precizna-isofix-baza

Slej ko prej boste svojega novega družinskega člana morali posesti v avto in se z njim odpeljati na pot. Sliši se precej enostavno, toda samo, če bo vozilo primerno opremljeno tudi zanj. Nujno boste potrebovali kar se da kakovostni avtosedež. K sreči vam trg ponuja odlične tovrstne izdelke, ki jih lahko kupite v specializiranih prodajalnah z otroško opremo. Kljub temu pa bodite pri izbiri dovolj pozorni, saj prav vsak otroški sedež za avto ni primeren za vašega malčka.

Pomembno vlogo pri tem ima tudi isofix baza. Ta mora biti zlasti odlikovana po dovolj veliki funkcionalnosti in preciznosti. Njena naloga je ta, da vam omogoča hitro pa tudi dovolj enostavno nastavljivo bazo, ki je primerna za različne modele avtosedežev. V tem hipu se vam splača poseči po isofix bazi znamke Joie, saj je ocenjena kot ena od najboljših na trgu.

Isofix baza, ki izpolnjuje potreben standard

Isofix baza se mora obvezno ponašati vsaj s tremi ključnimi prednostmi. To so zanesljivost, varnost in natančnost. Na voljo vam je isofix baza Joie i-Base, ki izpolnjuje vse omenjeno, prav tako tudi standard ECE R129/00. Z oporno nogo tovrstni izdelek omogoča še precej večjo varnost v primerjavi s takšnimi bazami, ki ne nudijo oporne noge za dodatno stabilnost.

Ravno zaradi oporne noge tovrstna isofix baza zmanjšuje možnost za prekotalitev naprej, in sicer za kar 90 %. Odlična novica je še ta, da je baza kompatibilna tudi z lupinicami istega proizvajalca. S pomočjo baze pa lahko najhitreje pa tudi najpreprosteje namestite poljuben model avto sedeža v vozilo.

Isofix baza vključuje tudi barvne indikatorje za ugotavljanje pravilne namestitve

Ena od ključnih prednosti isofix baze Joie pa je zagotovo še ta, da vključuje posebne barvne indikatorje, ki nakazujejo pravilno ter varno nameščanje baze na Isofix sistem ter nameščanje lupinice na samo bazo.

V kompletu z bazo za avtosedež so vključeni tudi plastični nastavki za isofix sidrišče v vozilu. S pomočjo tovrstnega sistema omogoča nastavitve 7 stopenj odmika. Ko pa isofix baza ni v uporabi, se oporna noga lahko enostavno zloži pod samo bazo, kjer zasede le minimalno prostora.

Takšen sistem za varno prevažanje vašega malčka vam je na voljo tudi v priznani otroški spletni prodajalni.