implantat

Vsak del telesa je pomemben in prav nobenega ne bi smeli zanemarjati. Še posebej pomembno vlogo pa imajo zobje, a to vse prevečkrat ugotovimo šele takrat, ko nas bolijo ali ko ostanemo brez njega oziroma brez več zob hkrati. V tistem hipu je treba pomisliti na to, kaj je najboljša rešitev in kje bomo težavo reševali.

Implantat ali zobni vsadek je v takšnem primeru ena od najboljših izbir, s čimer se strinjajo tudi strokovnjaki s področja zobozdravstva pa tudi vsi tisti, ki vsaj en implantat že imajo v svoji ustni votlini.

Implantat predstavlja odlično nadomestilo za zobno korenino izgubljenega zoba. V usta se vstavi na hiter ter preprost način, praviloma brez kirurškega posega oziroma operacije. Postopek poteka popolnoma brez bolečin.

Implantat je izdelan iz vrhunskih materialov, ki se v ustni votlini odlično in dolgo časa obnesejo. Če boste želeli o zobnem vsadku ter drugih dobrih rešitvah ob izgubi zob želeli izvedeti še več, obiščite spletno stran ponudnika, ki vam je zagotavlja samo vrhunskih storitev, temveč tudi zelo ugodne cene.

All on 4

Pri nas in tudi drugje po svetu se že kar nekaj časa piše o zadnjem hitu s področja zobozdravstva, ki ga boste našli pod imenom all on 4.

Za all on 4 ste najverjetneje slišali vsi tisti, ki ste v zadnjem času izgubili zobe, ki ste si jih želeli na izjemno hiter način pridobiti nazaj. All on 4 vam to zagotavlja.

Koliko bi vas all on 4 stal in kako postopek izgleda ter koliko časa poteka, si lahko ogledate na spletni strani ponudnika, kjer si boste prav tako lahko ogledali še druge storitve, ki so povezane z zdravljenjem pa tudi obliko ter izgledom zob. Morda vas bodo zamikale zobne luske ali zobne prevleke, ker ugotavljate, da bo potrebno nekaj ukrepati, glede na to, da so vaši zobje vse bolj neprivlačne barve.