dodatno zavarovanje

Dodatno zavarovanje potrebuje praktično vsaka oseba. Dodatno zavarovanje je možno skleniti pri različnih zavarovalnicah, ki ponujajo mnogo ugodnosti. Dodatno zavarovanje traja eno leto seveda z možnostjo podaljšanja, če se ne odločite za prekinitev pogodbe in izbiro druge zdravstvene zavarovalnice.

Dodatno zavarovanje lahko sklene vsak, ki imajo urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Republiki Sloveniji in ima v Sloveniji urejeno državljanstvo. Dodatno zavarovanje lahko sklene vsak oziroma ga lahko sklene takrat, ko mu preneha veljati status študenta, dopolni 26 let, se redno prvič zaposli, ko postane družbenik d.o.o ali pa d.n.o

Čakalna doba za dodatno zavarovanje je tri mesece. V tem obdobju zavarovalnica ne krije zdravstvenih storitev, temveč mora stroške zdravstvenih storitev kriti oseba sama. Čakalna doba se prične z dnem, ko zavarovanec sklene zavarovalno pogodbo in traja tri mesece.

Dodatno zavarovanje lahko sklenete pri kateri koli zavarovalnici. Dobro se je pozanimati, katera vam ponuja največ ugodnosti in katera vam glede na vaše potrebe in želje najbolj ustreza.

Več o dodatnem zavarovanju.

dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic

dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic je odlično, saj vam ponuja nešteto ugodnosti, ki ustrezajo vašim potrebam in željam. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic, vam ponuja ob sklenitvi zavarovalne pogodbe mnogo popustov, ki jih lahko uporabite pri sklenitvi drugih zavarovanj.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic lahko sklenete, ko dopolnite 26 let in niste več upravičeni do statusa študenta, ko se prvič redno zaposlite ali pa ko postanete družbenik ene od združb, ki so d.n.o ali pa d.o.o

Seveda lahko dopolnilno zdravstveno zavarovanje Adriatic kadarkoli po preteku pogodbe prekinete, vendar morate biti pozorni na trimesečni odpovedni rok, ki se ga je potrebno držati če želite zamenjati zavarovalni, ki vam bo urejala zavarovanje. Menjava zavarovalnice je brezplačna in ne povzroča dodatnih stroškov. Prestop lahko uredite preprosto in hitro brez dodatnih komplikacij in skritih stroškov. V primeru, da želite še vedno ostati pri enaki zavarovalnici potem zavarovalna pogodba teče dalje naprej.