ASUS prenosniki

Ljubitelji računalniških iger potrebujejo zmogljivo opremo, ki lahko poganja zahtevne igre iz zadnjih let. Ne moremo si predstavljati dobre izkušnje, če ne uporabljamo opreme, ki bo brez težav kos vsem obremenitvam. Pri tem se lahko zanesemo le na vrhunske izdelke priznanih blagovnih znamk, najboljšo izkušnjo pa pričakujemo pri uporabi izdelkov tistih znamk, ki so na tem področju še posebej cenjene. Gotovo izstopa ASUS, ki ima dve liniji svojih izdelkov povsem prilagojeni potrebam navdušencev nad računalniškimi igrami.

Linija ASUS ROG je tista, ki jo poznajo zahtevni igričarji. V njej najdemo različne izdelke, od posameznih komponent do sestavljenih računalnikov. Med najbolj priljubljenimi izbirami so ASUS prenosniki, ki predstavljajo za zahtevne igričarje skoraj samoumevno izbiro. Na tem področju namreč ni veliko možnosti, še posebej če ne želimo sklepati kompromisov glede zanesljivosti. ASUS prenosnik iz serije ROG lahko ponudi vrhunsko zmogljivost in odlične funkcionalnosti pri igranju najnovejših iger, v tem oziru pa je edinstvena opcija na trgu. To pa ni edini poudarek v liniji ASUS ROG, ASUS prenosnik lahko dopolnimo z razno periferno opremo iz iste linije, še bolj prepričljive pa so komponente, namenjene vgradnji v stacionarne računalnike. Serija ASUS ROG je še posebej cenjena pri izbiri grafičnih kartic.

Druga igričarska linija ASUS gaming opreme je na voljo pod kratico TUF, ki pomeni The Ultimate Force. To je novejša linija, ki ni tako znana in uveljavljena, ponuja pa nekatere zelo privlačne izdelke. Medtem ko v ponudbi ASUS ROG najdemo vrhunske izdelke z brezkompromisno zmogljivostjo, ponuja ASUS gaming s serijo TUF nekoliko bolj ugodno zbirko prilagojene igričarske opreme. Gre sicer za podobne izdelke, ki se dopolnjujejo s serijo ROG, od serije TUF pa lahko pričakujemo sodobno opremo z izjemno učinkovitostjo. Tudi ta serija je zelo cenjena, v njej najdemo izjemne komponente, ki bodo v prihodnje gotovo igrale glavno vlogo na trgu igričarske opreme.